Μπορούμε να Επισκευάζουμε Οποιαδήποτε Ζημειά
σε θέμα Φανοποιείας - Βαφής στο αυτοκίνητο σαςΛίγα λόγια
για εμάς


Το φανοποιείο – βαφείο αυτοκινήτων Γιαννίκος με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το όχημά σας στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, βασισμένο πάντα στις τεχνικές του γνώσεις και την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει. Στο φανοποιείο μας επισκευάζουμε το αυτοκίνητο σας από οποιοδήποτε χτύπημα, αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, εξοπλισμένοι με καλίμπρες, argon και συστήματα μέτρησης το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση. Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία φανοποιείο για να καλύψουμε κάθε ανάγκη επισκευής του αμαξώματος από μικροεπισκευές μέχρι γενικές επισκευές.


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, καταννοούμε απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση.
Με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας εξασφαλίζουμε υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε χρώματα και υλικά άριστης ποιότητας, προκειμένου να είμαστε 100% σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο.


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ

Η φροντίδα μας επεκτείνεται και στη δική σας διευκόλυνση, αφού με μιά απλή εξουσιοδότηση δεν έχετε να ασχοληθείτε με τα διαδικαστικά της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητό σας άμεσα και χωρίς την παραμικρή δική σας οικονομική επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι είστε ο παθών του ατυχήματος κι έχουν γίνει οι δηλώσεις στις ασφάλειες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ